Правила на форума

МОЛИМ, ВСИЧКИ НОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ И ИГРАЧИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ПРАВИЛАТА!
Заключено
Аватар
mihailbakalov OFF
Администратор
Администратор
Мнения: 18
Регистриран на: Чет Сеп 03, 2020 8:55 am
Discord: basement#8729
Пол: Мъж
Години: 19

Правила на форума

Мнение от mihailbakalov »

Призоваваме всеки един от нашите Потребители да се запознае подробно с правилата на BasementCS.EU Форума на адрес: https://basementcs.eu/forum, както и да ги спазва. При нарушения, нарушителите ще бъдат санкционирани по преценка на Администратор!


Правило 1. Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Латиницата може да се ползва само и единствено при ползване на думи и назования от чужди езици, примерно английски. Стремете се да пишете грамотно и разбираемо. Нечетимите мнения няма да се толерират. Забранено е да замествате буквите с числа или най-различни символи.
Правило 2. Забранено е писането само с главни букви (CAPS LOCK).
Правило 3. Забранена е употребата на нецензурни думи и изрази в темите, коментарите и имената на нашите потребители.
Правило 4. Забранена е употребата на материали с нецензурни съдържание (с порноградкси умисъл) за аватари, потребителски имена и подписи.
Правило 5. Не се толерират обидите, псувните, заяждането с останалите потребители, както и споровете. Забранява се дискриминацията и расизъма към останалите.
Правило 6. Рекламата в теми, коментари, аватари, потребителски имена и подписи е забранена без изричното съгласие на Администратор.
Правило 7. Забранено е публикуването на подвеждащи сайтове/линкове.
Правило 8. Забранява се да копирате теми и информация от други форуми и сайтове без да добавите техния източник и автор!


* Молим всеки станал свидетел на нарушение на правилата да докладва чрез " ! " горе в дясно до всяка тема или коментар, за целта се изисква регистрация.

** Администраторите на форума си запазваме правото да обновяваме настоящите правила по всяко време. Правилата влизат в сила от момента на тяхното публикуване.

С уважения,
Екипът на BasementCS.EU!
Заключено

Обратно към “Правила и полезна информацията”